marți, 5 martie 2013

Program Sensiblu - Baneasa Shopping City Bucuresti

Am actualizat programul de lucru si catalogul de oferte Sensiblu din Baneasa Shopping City Bucuresti. Iar asta nu este tot! Am grupat toate informatiile despre programul locatiilor Sensiblu din Bucuresti: Program Sensiblu, dar si toate ofertele actuale ale Sensiblu sunt disponibile pe pagina dedicata magazinului: CATALOAGE ONLINE Sensiblu.

Daca mergi la shopping in Baneasa Shopping City Bucuresti, iti pun la dispozitie programul de lucru al tuturor magazinelor, supermarketurilor si bancilor din zona aceasta zona: Program Baneasa Shopping City.

De asemenea... colectia de cataloage, promotii si oferte ale magazinelor din zona Baneasa Shopping City, impreuna cu informatiile despre lichidarile de stocuri sunt disponibile pe pagina CATALOAGE ONLINE Baneasa Shopping City.

Noteaza-ti programul Sensiblu din Baneasa Shopping City Bucuresti scris mai jos...

Programul Sensiblu din Baneasa Shopping City Bucuresti este: Luni - Duminica 10.00 - 22.00. . Ca sa ajungi la Sensiblu in mall-ul Baneasa Shopping City ai nevoie de adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.42D, Sector 1, Bucuresti. Spor la cumparaturi ieftine! Happy shopping!